Αναρτήθηκε από: penthilos | Μαρτίου 19, 2010

Το σουβλάκι, εφτασε στην Ινδία!!!


Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό “BRW”, η ομογενειακή επιχείρηση «Souvlakihut», του Γιάννη και του Βασίλη Φωτιάδη από τη Μελβούρνη, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα τροφίμων της Αυστραλίας και για το 2010, και η τρίτη επιχειρηματική αλυσίδα της Αυστραλίας όσον αφορά την αύξηση του ετήσιου τζίρου της, ο οποίος παρά την οικονομική κρίση αυξήθηκε κατά 120% για το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Έκπληκτοι οι υπεύθυνοι της αλυσίδας Μακντόναλντ παρακολουθούν την εντυπωσιακή ανάπτυξη μιας εταιρίας με ..σουβλάκι! Τόσο εντυπωσιακή είναι η ανάπτυξη που όταν πριν από λίγες μέρες άνοιξε ένα νέο εμπορικό κέντρο με εστιατόρια souvlakihut, συγκεντρώθηκαν 60.000 άνθρωποι, γεγονός που προβλήθηκε από τον τοπικό Τύπο.

Δημοφιλές το σουβλάκι και στη μακρινή ήπειρο Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του και το έκτο souvlakihut στην πολιτεία της Κουϊνσλάνδης και μάλιστα το πρώτο σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή της Χρυσής Ακτής.

Η επιχείρηση των ομογενών Γιάννη και Βασίλη Φωτιάδη που ξεκίνησαν από τη Μελβούρνη με στόχο να βάλουν το σουβλάκι στο πιάτο όλων είναι σίγουρο ότι τα πάει πολύ καλά σε όλη την Αυστραλία. “Όταν ξεκινήσαμε, πριν από περίπου ενάμισι χρόνο, έπρεπε να γνωρίσουμε το σουβλάκι ως γεύση στον κόσμο. Ιδιαίτερα στην περιοχή της Χρυσής Ακτής, ήταν άγνωστο. Οι κάτοικοι της περιοχής δοκίμαζαν σουβλάκι μία φορά τον χρόνο στο ελληνικό πανηγύρι της τοπικής Ελληνικής Κοινότητας. Σήμερα, όλοι γνωρίζουν τη γεύση χάρη στα εστιατόρια του souvlakihut, έξι συνολικά στον αριθμό τους” λέει ο κ. Φιλίππου που έφυγε από την Μελβούρνη προκειμένου να “πάει” το souvlakihut της Κουϊνσλάνδης.

Σε όλη την Αυστραλία η souvlakihut διαθέτει πλέον δεκάδες εστιατόρια. Όπως λέει ο κ. Φιλίππου, τώρα πια οι διαχειριστές πολλών εμπορικών κέντρων που βρίσκονται υπό κατασκευή στην περιοχή και σε ολόκληρη την πολιτεία της Κουϊνσλάνδης ζητούν από το souvlakihut να “μπει” στον κατάλογο των εστιατορίων που στεγάζουν.

Πηγη:

http://greeksrulez.wordpress.com/2010/03/16/souvlaki-hut/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: